AL-KO GT 2000 EASY FLEX AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ SZETT AKKUVAL ÉS TÖLTŐVEL (113701)

52900 Ft

Az 1,9 kg-os elemmel és az ergonómiailag állítható kiegészítő fogantyúval az AL-KO GT 2000 rendkívül mobil, könnyen használható helper minden kerttulajdonos számára. A 25 cm vágószélességgel a trimmer pontos munkát biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falakon. A 20 V-os, hosszú élettartamú Li-Ion akkumulátor kb. 50 perc alatt tölthető fel. A menet automatikus beállítása. Az összecsukható növényvédő rúd megvédi a virágokat és a növényeket, és megakadályozza a falak és kerítések nagy menetes kopását.
Szabadsága: Az AL-KO kompakt vezeték nélküli trimmer ideális kezdőknek. A suttogásnak köszönhetően a szomszédai zavartalanul maradnak – a nap bármelyik szakaszában vághat, függetlenül a merev pihenőidőktől.
Egy elem, számos kerti szerszám: A GT 2000 az EasyFlex vezeték nélküli kerti szerszámcsalád része. Ha már rendelkezik Easy-Flex eszközökkel, akkor ezeket probléma nélkül használhatja. Az Ön előnye: Kétéves gyártói jótállásunk tartalmazza a mellékelt akkumulátort.
Megjegyzés: A vezeték nélküli szerszámok kaszálási területeire és működési idejére vonatkozó információk az érintett kaszálógép jellegétől (fűmagasság, sűrűség, nedvességszint stb.) Függően változhatnak.

+ -

Az EasyFlex akkumulátorcsalád könnyű, olcsó fűnyírója
Könnyű kezelés kábelek és kibocsátások nélkül. Villamos energiától és benzintől függetlenül
Kényelmes munka az alacsony súlyának köszönhetően
20 V / 2,5 Ah Li-ion akkumulátor: rövid töltési idő, hosszú élettartam
A készlet tartalmazza az akkumulátort és a töltőt
Összecsukható növényvédő rúddal

Gyengéd vágás az emberek és a környezet számára: csendes és kipufogógázok nélkül az AL-KO vezeték nélküli fűnyírókkal, a rugalmas fűnyírókkal az összes gyepéllel és sarkon a „fűnyírás” területén.

Tömeg0,9 kg
Cikkszám: 113701 Kategória:
Product Categories

Warning: Illegal string offset 'title' in /data/f/4/f4e1836d-d9ac-43c6-82a1-26a239b7a081/szervizgroup.hu/web/wp-content/plugins/woocommerce/includes/widgets/class-wc-widget-product-tag-cloud.php on line 50
Navigáció

A kosaram

Bezárás
Viewed

Recently Viewed

Close

Jó itt látni Önt !

Már van egy fiókja?

Gyors megtekintés

Bezárás

Kategóriák