T15-93.9 HD-A BLACK EDITION

779900 Ft

Leírás

  • Maximális kényelem az egyszerű és áttekinthető kezelőelemeknek köszönhetően
  • Kényelmes, teleszkópos karral történő dobozürítés, hangjelzéssel a doboz kellő időben történő kiürítéséhez
  • Csapágyazott, megbízható 2 késes fűkasza
  • Lábbal kezelhető hidrosztatikus sebességváltó, ergonomikusan elrendezett pedálokkal
  • Széles kerekek a fűnyírás során való optimális előrehaladásért
  • Optimális, kényelmes és mély fellépőjű üléshelyzet
  • Egyszerű átalakítás a téli üzemre (hóeke felszerelésével)

Fedezze fel a fűnyírás szebbik oldalát a AL-KO Black Edition fűnyíró traktorunkkal. A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor első sorban a kiváló manőverezhetőségével nyűgöz le. A nagy teljesítményű AL-KO Pro motorral ellátott izompacsirta tökéletes társ a közepes méretű kertekhez.

A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor

Kiváló minőségű, Németországban fejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így mutatkozik be a T 15-93.9 HD-A típusú AL-KO fűnyíró traktor exkluzív, Black Edition változata. Nagy területek is hatékonyan és főképp kényelmesen lenyírhatók ezzel a nagy teljesítményű fűnyíró traktorral. Ennek során azonban a fűnyíró traktor megőrzi kiváló manőverezhetőségét, ezért a legtöbb kertben jól érzi magát. A fűnyíró traktorokhoz való tartozékok széles választéka – úgymint rendrakó, hóeke stb. –, valamint a könnyen kiszerelhető vágóasztal sokoldalú tehetséggé teszik ezt a kerti gépet nyáron és télen egyaránt. Aki szinte minden célra használható, kedvező árú fűnyíró traktort keres, annak ez a termék a legjobb választás.

A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor műszaki leírása

A Black Edition termékcsalád fűnyíró traktorja tökéletesen használható a közepes méretű gyepek hatékony és gyors fűnyírására, köszönhetően a 93 cm-es vágási szélességének. A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktort egy 7,7 kW teljesítményű , rezgésmentes AL-KO Pro 450 (OHV) motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egyetlen kézmozdulattal, 6 fokozatban, 30 mm és 80 mm között állítható be. A hosszú élettartamú, acéllemezből készült, egyszerű kézmozdulatokkal kiszerelhető vágóasztalban két kés található a tiszta fűvágásért. Ez gyors tisztítást és időtakarékos késkarbantartást tesz lehetővé.
A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor elejére télen hóeke is felszerelhető. Az olyan tartozékok, mint a kerti henger vagy a mulcsozó ék révén ez a fűnyíró traktor nyáron is segítséget nyújt Önnek más munkáknál is. Az extra nagy méretű, akár 18 colos abroncsok mind felületen és terepen jó tapadást és gyors előrehaladást biztosítanak. A levágott füvet ez a fűnyíró traktor a 220 liter űrtartalmú fűgyűjtő dobozban gyűjti össze. Kényelem szempontjából tovább előnyt kínál mind a csúszásmentes kormánykerék, mind az áttekinthető kezelőelemek.

A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor megvásárlása és alternatív lehetőségek

A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor az Ön kedvező árú társa nagyobb gyepek nyírásánál. Kényelmes, hatékony és kiváló eredményeket kínál: vele felfedezheti a fűnyírás szebbik oldalát. Ha kiegészítő mulcsolási funkcióval ellátott fűnyíró traktort keres, akkor a T 13-93.7 HD típusú AL-KO fűnyíró traktort ajánljuk Önnek.
Tippünk: A tartozékok széles választékának köszönhetően a Black Edition változatú AL-KO fűnyíró traktor igazi mindenes, mely télen és nyáron is képes ellátni a feladatait az Ön számára.

Cikkszám: 119932 Kategória:

Leírás

Cikkszám 119932
EAN 4003718355826
Termékcsalád AL-KO
Kosárürítés Teleszkópos emelő
Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 220
Hajtás Lábbal vezérelhető hidrosztatikus
Lökettérfogat ccm 452
Teljesítmény kW 7,7
Késház Acéllemez
Kések száma 2
Motor AL-KO Pro 450
Motor-gyártó AL-KO Motor
Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul 15x 6.0 – 6/18x 8.5 – 8
Vágószélesség cm 93
Vágási magasság 30-80 mm
Vágási magasság állítás központi, 6-fokozat
f /perc 2 600
Tömeg (kb.) kg. 222
Hengerek száma 1

További információk

Tömeg 287 kg